Welkom op mijn reisblog Down Under

Op 5 januari 2014 is het zover! Ik ga Down Under. Vanaf Schiphol vlieg ik met backpack en al, via Thailand, Taiwan en Australië naar Nieuw Zeeland! De vlucht zal zo’n 40 uur in beslag nemen. Maar ik neem de Lonely Planets mee, dus dan kan ik wel een tijdje vooruit. Auckland zal de eerste stad zijn die ik aan doe in Nieuw Zeeland, want daar vlieg ik op. Het is de grootste stad van het land met ruim 1,3 miljoen inwoners. Dat is meer dan een derde van de totale Nieuw Zeelandse bevolking. Kun je nagaan hoeveel andere grote steden er zijn. Daar zullen we dan plannen gaan maken voor de komende weken.

Op deze website zal ik jullie regelmatig op de hoogte stellen, middels een artikel over mijn avonturen op het zuidelijk halfrond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s